Help ons gemeenschapskracht zichtbaar te maken!

27-10-2020

Ruim 200 bewonersinitiatieven op het gebied van zorg, welzijn en wonen hebben inmiddels de vragenlijst 'Zorgzame gemeenschappen in kaart' ingevuld. De eerste resultaten laten zien dat het in ons land bruist van de gemeenschapskracht.

Heb je de lijst nog niet ingevuld? Doe het dan snel, het kan nog tot maandag 9 november. Met jouw hulp kunnen we de beweging zichtbaarder maken en overheden en instanties ervan overtuigen dat bewonersinitiatieven een volwaardige plek in het zorgveld verdienen. We horen graag wat voor jullie werkt, maar ook met welke uitdagingen - bijvoorbeeld op het gebied van financiering, continu├»teit en samenwerking - jullie te maken hebben. 

Het beantwoorden van de vragen kost 10 a 20 minuten tijd. We koppelen de resultaten na afloop terug in een rapportage en een factsheet. Onder de inzenders verloten we drie promotiefilmpjes, waarin een professioneel filmmaker je helpt om je initiatief te portretteren.

Ga nu naar de vragenlijst en zet jouw initiatief op de kaart!

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven die zich bezighouden met welzijn, wonen en zorg.

 
Contact

e-mail de helpdesk
06 - 28 87 28 20
 

Volg ons

   

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 
Cookie-instellingen