We Doen Het Samen! ... dit jaar online

22-07-2020

Zaterdag 5 september vindt het We doen het samen! Festival plaats. Maar omdat het coronavirus nog niet weg is en we iedereen graag met een veilig gevoel het festival willen laten beleven, gaat het festival online en kun je dit gratis bijwonen.

Gelukkig kun je online net zoveel kennis en inspiratie opdoen en nieuwe mensen ontmoeten! We trappen het festival om 10.00 uur af met een geweldig leuk programma, waarbij sprekers als Peter Heerschop, Rocky Hehakaija en Joris Luyendijk je meenemen in hun boeiende verhalen.

Online workshops van 9-11 september
En dan is het festival nog niet voorbij. Want in de week erna, van 9 t/m 11 september, kun je dagelijks ontbijt-, lunch-, en avondworkshops volgen, gewoon vanachter je computer. Bijna alle workshops die op het festival geprogrammeerd stonden, kun je online bijwonen. De inschrijving hiervoor start binnenkort.

Landering Ella Vogelaar Academie voor Gemeenschapskracht
Tijdens het festival wordt tevens de Ella Vogelaar Academie voor Gemeenschapskracht gelanceerd. Deze academie, waarin NLZVE partner is, is een open en laagdrempelig kennis- en leernetwerk voor bewoners en beroepskrachten die samen leren over de kracht van gemeenschappen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan deel aan de 'proeverij'. 

Het programma en aanverwante informatie zijn te vinden op de festivalwebsite.

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven die zich bezighouden met welzijn, wonen en zorg.

 
Contact

e-mail de helpdesk
06 - 28 87 28 20
 

Volg ons

   

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 
Cookie-instellingen