Nederland na corona: praat mee

11-06-2020

Hoe draag jij en dragen wij zorg, tijdens en na corona, voor onze en elkaars gezondheid? In de Transitie Monitor van Drift verkennen Tim Jongman en Cor van Drieberge het kruispunt van gezondheid en activering.

Activering als zelf actief zijn op welzijn, wonen en zorg in jouw buurt, bottom-up gedreven. En activering als goed voor jezelf zorgen, tijd nemen om te ontstressen, en ruimte te geven aan gezond gedrag.
 
Cor laat je een deel van zijn ontstressings-aanpak ervaren. Hij vraagt zich af wie of wat er voor nodig is om ontstressingsaanpakken in de reguliere zorg te laten opnemen? Tim laat zien wat er allemaal al gebeurt. Tegelijkertijd vraagt hij ook: Wat is er nodig om de transitie van de huidige samenleving te versnellen naar een co√∂peratieve samenleving waar vrije samenwerking, autonome gemeenschappen, een faciliterende overheid en sociale bedrijven het nieuwe normaal worden? 

Praat mee op 12 juni om 15.00 uur, via Zoom. Meer informatie vind je op de website van Drift.

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven die zich bezighouden met welzijn, wonen en zorg.

 
Contact

e-mail de helpdesk
06 - 28 87 28 20
 

Volg ons

   

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 
Cookie-instellingen