NLZVE zoekt Kwartiermaker Kennisinfrastructuur

474 keer bekeken

Als kwartiermaker kennisinfrastructuur heeft u de taak om de weg te bereiden naar een volwassen kennisinfrastructuur, in nauwe samenwerking met het bestuur, de medewerkers van NLZVE, de regionale netwerken van bewonersinitiatieven en andere betrokkenen.

Wij zoeken een zelfstarter die met een grote mate van zelfstandigheid kan werken. Zijn of haar competenties liggen vooral op het gebied van informatiemanagement binnen het domein van zorg en welzijn. Kennis van bewonersinitiatief is een pré.

Als kwartiermaker rapporteert u aan de algemeen coördinator. Het betreft een functie voor 36 uren ofwel 9 dagdelen per maand. Bij voorkeur in te vullen door een zzp-er. De looptijd is 1 jaar, startdatum bij voorkeur in september.

Een uitgebreid profiel kun je hier downloaden.

Stuur uw motivatie en CV uiterlijk 20 augustus naar jan.smelik@nlzve.nl

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven die zich bezighouden met welzijn, wonen en zorg.

Sponsors

De Helpdesk van Nederland Zorgt Voor Elkaar wordt ondersteund door Achmea, CZ, zeven lokale Rabobanken en de Gemeente Den Haag. 

Meer over deze sponsors.

 

 

 
Nieuwsbrief 

Ontvang ook regelmatig onze nieuwsbrief met het laatste nieuws over burgerinitiatieven op het gebied van welzijn, wonen en zorg!  Abonneren

 

 
 
 
Oprichters

Bij de oprichting van Nederland Zorgt Voor Elkaar waren vele burgerinitiatieven en partners betrokken!