Siert Wieringa neemt afscheid van de Helpdesk NLZVE

176 keer bekeken

Na meer dan twee jaar gaat Siert Wieringa ons verlaten als coördinator van de Helpdesk van Nederland Zorgt Voor Elkaar, NLZVE.

Dat vinden we natuurlijk jammer, maar we zijn ook heel blij voor hem dat de aanleiding zo leuk is: Siert gaat werken aan een onderzoek naar het koloniale en slavernijverleden van de stad Rotterdam. In opdracht van de stad Rotterdam en uitgevoerd door een onderzoeksgroep van het Koninklijk Instituut voor Taal-, land- en Volkenkunde (KITLV).

Siert was vanaf de start van Nederland Zorgt Voor Elkaar als coördinator verantwoordelijk voor de opbouw en uitvoering van de taken van de Helpdesk. Siert heeft hierbij de missie van de Helpdesk steeds met veel energie en passie gevolgd en uitgedragen! 

We zijn heel blij dat Evert van Schoonhoven hem opvolgt. Evert heeft de afgelopen twee jaar een bijzonder waardevolle bijdrage aan de Helpdesk geleverd. We zijn ervan overtuigd dat hij dit in de rol van coördinator van de Helpdesk kan gebruiken en uitbouwen.

De Helpdesk wordt steeds vaker opgezocht door bewonersinitiatieven, maar ook door wethouders / gemeenteraadsleden die vragen hebben over, of hulp nodig hebben bij het ´Right to Challenge´. Omdat het werk op de Helpdesk hierdoor groeit denken we als bestuur samen met Evert na over het profiel van nog een nieuwe medewerker van de Helpdesk. 

Siert blijft wel als extern adviseur verbonden aan de Helpdesk. We zijn Siert bijzonder dankbaar voor al het goede werk dat hij heeft verricht en wensen hem heel veel plezier met zijn onderzoek.

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven die zich bezighouden met welzijn, wonen en zorg.

Sponsors

De Helpdesk van Nederland Zorgt Voor Elkaar wordt ondersteund door Achmea, CZ, zeven lokale Rabobanken en de Gemeente Den Haag. 

Meer over deze sponsors.

 

 

 
Nieuwsbrief 

Ontvang ook regelmatig onze nieuwsbrief met het laatste nieuws over burgerinitiatieven op het gebied van welzijn, wonen en zorg!  Abonneren

 

 
 
 
Oprichters

Bij de oprichting van Nederland Zorgt Voor Elkaar waren vele burgerinitiatieven en partners betrokken!