Siert Wieringa neemt afscheid van de Helpdesk NLZVE

May 02, 2019

Na meer dan twee jaar gaat Siert Wieringa ons verlaten als coördinator van de Helpdesk van Nederland Zorgt Voor Elkaar, NLZVE.

Dat vinden we natuurlijk jammer, maar we zijn ook heel blij voor hem dat de aanleiding zo leuk is: Siert gaat werken aan een onderzoek naar het koloniale en slavernijverleden van de stad Rotterdam. In opdracht van de stad Rotterdam en uitgevoerd door een onderzoeksgroep van het Koninklijk Instituut voor Taal-, land- en Volkenkunde (KITLV).

Siert was vanaf de start van Nederland Zorgt Voor Elkaar als coördinator verantwoordelijk voor de opbouw en uitvoering van de taken van de Helpdesk. Siert heeft hierbij de missie van de Helpdesk steeds met veel energie en passie gevolgd en uitgedragen! 

We zijn heel blij dat Evert van Schoonhoven hem opvolgt. Evert heeft de afgelopen twee jaar een bijzonder waardevolle bijdrage aan de Helpdesk geleverd. We zijn ervan overtuigd dat hij dit in de rol van coördinator van de Helpdesk kan gebruiken en uitbouwen.

De Helpdesk wordt steeds vaker opgezocht door bewonersinitiatieven, maar ook door wethouders / gemeenteraadsleden die vragen hebben over, of hulp nodig hebben bij het ´Right to Challenge´. Omdat het werk op de Helpdesk hierdoor groeit denken we als bestuur samen met Evert na over het profiel van nog een nieuwe medewerker van de Helpdesk. 

Siert blijft wel als extern adviseur verbonden aan de Helpdesk. We zijn Siert bijzonder dankbaar voor al het goede werk dat hij heeft verricht en wensen hem heel veel plezier met zijn onderzoek.

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven die zich bezighouden met welzijn, wonen en zorg.

 
Contact

e-mail de helpdesk
06 - 28 87 28 20
 

Volg ons

   

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 
Cookie settings