De Nederlandse Loterij in Beweging Prijs

55 keer bekeken

Een persoon of initiatief dat zich inzet om Nederland in beweging te krijgen maakt kans op deze mooie prijs!

De Nederlandse Loterij zet zich in om sport en bewegen in Nederland voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken. Om deze missie kracht bij te zetten reikt de Nederlandse Loterij een prijs uit aan een persoon of initiatief dat zich inzet om Nederland in beweging te krijgen: De Nederlandse Loterij in Beweging prijs. De winnaar krijgt niet alleen een prachtig bronzen beeld, maar ook €50.000. Vorig jaar ging MAEX-genoteerde Stichting 'Oud Geleerd Jong Gedaan' er met deze prijs vandoor.

Wil je het volledige nieuwsbericht lezen of wil je weten hoe je jouw initiatief kan aanmelden? Klik dan hier en schrijf je in voor 1 maart! Ben je benieuwd wat Oud Geleerd Jong Gedaan allemaal doet? Lees het hier

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven die zich bezighouden met welzijn, wonen en zorg.

Sponsors

De Helpdesk van Nederland Zorgt Voor Elkaar wordt ondersteund door Achmea, CZ, zeven lokale Rabobanken en de Gemeente Den Haag. 

Meer over deze sponsors.

 

 

 
Nieuwsbrief 

Ontvang ook regelmatig onze nieuwsbrief met het laatste nieuws over burgerinitiatieven op het gebied van welzijn, wonen en zorg!  Abonneren

 

 
 
 
Oprichters

Bij de oprichting van Nederland Zorgt Voor Elkaar waren vele burgerinitiatieven en partners betrokken!