Oproep burendag organisatie / initiatiefnemers

52 keer bekeken

Afgelopen jaar deed een recordaantal buurten in Nederland mee met Burendag, maar liefst 6100! Duizenden mensen door het hele land zijn met elkaar in contact gekomen en hebben er een mooie dag van gemaakt, vol warmte en verbinding.

Toch lukt het helaas niet altijd om een Burendag-activiteit te organiseren, om wat voor reden dan ook. De buurt wil het graag, maar de bewoners krijgen het niet van de grond.  

Dat vinden wij als organisatoren erg jammer. Daarom willen wij u, ook namens medeorganisator Douwe Egberts, uitnodigen voor een inspirerende brainstormsessie in ons pand aan de Maliebaan (Utrecht). Hoe kunnen we ervoor zorgen dat meer organisaties het voortouw nemen om op Burendag een activiteit te organiseren? Wat heeft een organisatie nodig?
 
Kortom: hoe kunnen we de drempel verlagen, zodat we tijdens Burendag nóg meer mensen bij elkaar kunnen brengen? U bent van harte welkom om uw ervaringen te delen, of u nu wel of niet heeft meegedaan met Burendag.
 
De bijeenkomst is op 6 maart van 13:30 tot uiterlijk 16:00 uur. Aanmelden kan via onderstaande link:
 
www.oranjefonds.nl/6maart2019
 
Hopelijk zien we u snel aan de Maliebaan!

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven die zich bezighouden met welzijn, wonen en zorg.

Sponsors

De Helpdesk van Nederland Zorgt Voor Elkaar wordt ondersteund door Achmea, CZ, zeven lokale Rabobanken en de Gemeente Den Haag. 

Meer over deze sponsors.

 

 

 
Nieuwsbrief 

Ontvang ook regelmatig onze nieuwsbrief met het laatste nieuws over burgerinitiatieven op het gebied van welzijn, wonen en zorg!  Abonneren

 

 
 
 
Oprichters

Bij de oprichting van Nederland Zorgt Voor Elkaar waren vele burgerinitiatieven en partners betrokken!