We Doen Het Samen! Festival

69 keer bekeken

Zin in een dag vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom, dan doen we het samen!

Het We doen het samen! Festival betekent gezelligheid, praktische tips, inzichten en financiĆ«le mogelijkheden voor je project of initiatief. Met tientallen workshops, het DOENLab, De Academie van de Straat en het gezellige Buurtplein.

Nederland Zorgt Voor Elkaar is medeorganisator van de tweede nationale dialoog Gemeenschapskracht.

http://www.wedoenhetsamen.nu/tweede-nationale-dialoog-gemeenschapskracht/

Maar er is natuurlijk veel meer te doen en te beleven. Duik in het programma en ontdek welke workshops je graag wilt bijwonen. En bestel alvast je kaartje, dan weet je zeker dat je erbij bent. We zien je graag op 30 maart! 

Het We doen het samen! festival wordt gedragen door KNHM Foundation, VSBfonds, Stichting DOEN, Oranje Fonds, Nederland Zorgt Voor Elkaar en LSA. Daarnaast zijn er verschillende partners die meehelpen om het festival inhoudelijk vorm te geven. Al deze organisaties geloven in actieve bewoners en willen dit graag stimuleren door de levensvatbaarheid van hun initiatieven in heel Nederland te vergroten.

https://www.wedoenhetsamen.nu/

https://www.dialooggemeenschapskracht.nl/main.php

 

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven die zich bezighouden met welzijn, wonen en zorg.

Sponsors

De Helpdesk van Nederland Zorgt Voor Elkaar wordt ondersteund door Achmea, CZ, zeven lokale Rabobanken en de Gemeente Den Haag. 

Meer over deze sponsors.

 

 

 
Nieuwsbrief 

Ontvang ook regelmatig onze nieuwsbrief met het laatste nieuws over burgerinitiatieven op het gebied van welzijn, wonen en zorg!  Abonneren

 

 
 
 
Oprichters

Bij de oprichting van Nederland Zorgt Voor Elkaar waren vele burgerinitiatieven en partners betrokken!