Fotowedstrijd

De Helpdesk van Nederland Zorgt Voor Elkaar is alweer 1 jaar actief!   Daar zijn wij heel blij mee en daarom willen wij dit graag samen met jullie vieren door iets leuks te organiseren. Vandaar deze fotowedstrijd met kans op een professioneel filmpje over jouw initiatief!  Wat moet je hiervoor doen?  Leg jouw initiatief in één foto vast en maak hier een originele omschrijving bij. De winnaar krijgt voor zijn/haar bewonersinitiatief de beschikking over een professioneel camerateam. Zij zullen dan een gaaf filmpje gaan maken over het winnende initiatief.  Om bijvoorbeeld aan de eigen achterban te laten zien, te delen via social media, of met je sponsoren. Hoe leuk is dat?!

We zijn op zoek naar wat de beweging van bewonersinitiatieven zo bijzonder maakt. Wat roept bij jou deze beweging van dorp (zorg)coöperaties, stadsdorpen, zorgzame dorpen of noaberzorgpunten op? Welke gebeurtenissen, mensen of activiteiten doen je meteen aan deze beweging denken?  Welke beelden horen hierbij?

Elke deelnemer kan maximaal 1 foto uploaden. De foto mag niet bewerkt zijn, we zijn op zoek naar pure, originele beelden. Deelnemers zijn zelf (actief) betrokken bij een bewonersinitiatief en sturen de foto namens het bewonersinitiatief in. Daarnaast is de samenvatting van de foto belangrijk! Beschrijf op een creatieve/originele manier in maximaal 50 woorden wat we zien op de foto of wat je verder nog wil vertellen over jouw initiatief.

Meedoen? Mail dan naar jolanda.dejager@nlzve.nl!

De fotowedstijd loopt  van 6 september 2018 tot 6 november 2018.

De winnaar zal bekend gemaakt worden via onze website en via de email.

Voor alle regels verwijzen we naar het wedstrijdreglement.

  • Buurthuiskamer DAVA

    11-09-2018

    Door Achterveld Voor Achterveld (DAVA) krijgt een Buurthuiskamer , een ontmoetingsplek.

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven die zich bezighouden met welzijn, wonen en zorg.

Sponsors

De Helpdesk van Nederland Zorgt Voor Elkaar wordt ondersteund door Achmea, CZ, zeven lokale Rabobanken en de Gemeente Den Haag. 

Meer over deze sponsors.

 

 

 
Nieuwsbrief 

Ontvang ook regelmatig onze nieuwsbrief met het laatste nieuws over burgerinitiatieven op het gebied van welzijn, wonen en zorg!  Abonneren

 

 
 
 
Oprichters

Bij de oprichting van Nederland Zorgt Voor Elkaar waren vele burgerinitiatieven en partners betrokken!