Welkom

 

 

 

 

 

 

 

In maart 2017 hebben meer dan 20 initiatieven en organisaties, verspreid over het hele land, officieel het netwerk van burgerinitiatieven Nederland Zorgt Voor Elkaar (NLZVE) opgericht.

NLZVE deelt kennis, ervaringen, knelpunten, oplossingen en onderzoek met elkaar op het terrein van welzijn, zorg en wonen. Daarnaast behartigt het netwerk de belangen van de aangesloten burgerinitiatieven op landelijk niveau.


Helpdesk

Bij de oprichting van NLZVE is afgesproken dat kennisuitwisseling en ondersteuning van (nieuwe) bewonersinitiatieven door de Helpdesk zal worden uitgevoerd.

Daarnaast stelt de Helpdesk haar ervaringen met en kennis van Right to Challenge beschikbaar voor vragen van medewerkers van gemeenten, bestuurders en raadsleden.

De Helpdesk is te bereiken via 06 - 288 728 20 of via helpdesk@nlzve.nl.
Meer informatie over de Helpdesk? Klik dan hier.


Aanmelden voor onze community

Nederland Zorgt Voor Elkaar is een netwerk van bewonersinitiatieven. Ben je een actieve bewoner en wil je deel uitmaken van onze community, meld je dan aan.

 ik wil me aanmelden

Als je je hebt aangemeld kun je zelf een agenda-item toevoegen, je initiatief op de kaart zetten of deelnemen aan de gesprekken op ons forum. Daarnaast ontvang je dan automatisch onze nieuwsbrieven.


 

 

Het laatste nieuws 

Ontvang ook regelmatig onze nieuwsbrief met het laatste nieuws: abonneren kan hier.
Meer nieuws lezen? Klik dan hier.

 

 

 

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"10","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"160202"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 


 

Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven die zich bezighouden met welzijn, wonen en zorg.

Sponsors

De Helpdesk van Nederland Zorgt Voor Elkaar wordt ondersteund door Achmea, CZ, zeven lokale Rabobanken en de Gemeente Den Haag. 

Meer over deze sponsors.

 

 

 
Nieuwsbrief 

Ontvang ook regelmatig onze nieuwsbrief met het laatste nieuws over burgerinitiatieven op het gebied van welzijn, wonen en zorg!  Abonneren

 

 
 
 
Oprichters

Bij de oprichting van Nederland Zorgt Voor Elkaar waren vele burgerinitiatieven en partners betrokken!